Najava

03. 09. 2021

Dijalog na dva koloseka

Da li je najavljeni sporazum vlasti i stranaka koje odbijaju strano posredovanje obesmislio paralelni dijalog o izbornim uslovima uz učešće evroparlamentaraca, jedno je od glavnih pitanja za predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, gosta FoNetovog serijala Kvaka 23.

Đilas će, u razgovoru sa glavnim i odgovornim urednikom FoNeta  Zoranom Sekulićem, objasniti šta tačno znači njegovo upozorenje da će izbori biti ili fer ili će se stvari rešavati na ulici.

Odgovoriće i na pitanje da li izbori imaju bilo kakav značaj, ako je tačna ocena medjunarodnih krugova da je Srbija postala izborna autokratija.

U uvodnom tematskom prilogu urednice FoNeta Tamare Skrozza o ovim temama govore politikolog Boban Stojanović i Radomir Lazović iz pokreta Ne davimo Beograd. 

Studijski intervju, zajedno sa tematskim prilogom, biće u multimedijalnom formatu u nedelju objavljen na portalu www.kvaka23.rs i na istoimenom YouTube kanalu.

Integralna verzija biće distribuirana i mreži lokalnih TV stanica u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Twitter, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

Nema komentara.