Najava

12. 11. 2021

Ustav i dominacija

Da li predsednik Srbije, dominacijom nad izvršnom, zakonodavnom i sudskom vlašću, krši Ustav, da li i kakve to posledice proizvodi i da li postoji osnov za njegovo razrešenje, kako to u nedavnoj studiji ocenjuje Centar za pravosudna istraživanja, neka su od pitanja za psihologa Žarka Trebješanina, gosta serijala Kvaka 23 Novinske agencije FoNet.

U uvodnom prilogu urednice FoNeta Tamare Skrozza o ovim temama govore Violeta Beširević, profesorka Pravnog fakulteta Univerziteta Union i Sofija Mandić iz Centra za pravosudna istraživanja.

Studijski intervju, zajedno sa tematskim prilogom, biće u multimedijalnom formatu u nedelju objavljen na portalu www.kvaka23.rs i na istoimenom YouTube kanalu.

Integralna verzija biće distribuirana i mreži lokalnih TV stanica u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Twitter, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

Nema komentara.