Najava

26. 11. 2021

Samovolja i nezadovoljstvo

Da li je usvajanje izmena Zakona o eksproprijaciji zaista udar na privatnu svojinu i nova manifestacija samovolje vlasti koja bi mogla da izazove masovni izliv nezadovoljstva građana, jedno je od centralnih pitanja za glavnog i odgovornog urednika nedeljnika NIN Milana Ćulibrka, gosta FoNetovog serijala Kvaka 23.

U uvodnom tematskom prilogu urednice FoNeta Tamare Skrozza o ovoj temi govore advokat Rodoljub Šabić i pisac Dejan Tiago Stanković.

Studijski intervju, zajedno sa tematskim prilogom, biće u multimedijalnom formatu u nedelju objavljen na portalu www.kvaka23.rs i na istoimenom YouTube kanalu.

Integralna verzija biće distribuirana i mreži lokalnih TV stanica u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Twitter, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

Nema komentara.