Najava

27. 05. 2022

Cena balansiranja

U kojoj meri stabilnost Srbije zavisi od odluke vlasti da li će se prikloniti Zapadu ili će i dalje oklevati sa uvođenjem sankcija Rusiji, tražeći neki svoj imaginarni treći put, i kolika je cena tog balansiranja i kupovine vremena, neka su od pitanja za direktora Beogradskog centra za bezbednosnu politiku Igora Bandovića, gosta FoNetovog serijala Kvaka 23.

U uvodnom prilogu urednice FoNeta Tamare Skrozza o ovim temama govore Vladimir Međak iz Evropskog pokreta u Srbiji i Naim Leo Beširi iz Instituta za evropske poslove.

Studijski intervju, zajedno sa tematskim prilogom, biće objavljen u nedelju na portalu www.kvaka23.rs i na istoimenom YouTube kanalu.

Integralna verzija biće distribuirana i mreži lokalnih TV stanica u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Twitter, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

Nema komentara.