Najava

03. 06. 2022

Na ljuljašci

Da li je želja Aleksandra Vučića da bude predsednik svih i predsednik za sve, najava stvarnih promena njegove politike ili privida promena, da li će bolne reforme koje obećava boleti i njega i do kada će moći da kupuje vreme sedenjem na ljuljašci između Istoka i Zapada, neka su od pitanja za Zdravka Ponoša, gosta FoNetovog serijala Kvaka 23.

U uvodnom prilogu urednice FoNeta Tamare Skrozza o ovim temama govore politikolog Cvijetin Milivojević i profesor Filozofskog fakulteta Jovo Bakić.

Studijski intervju, zajedno sa tematskim prilogom, biće objavljen u nedelju na portalu www.kvaka23.rs i na istoimenom YouTube kanalu.

Integralna verzija biće distribuirana i mreži lokalnih TV stanica u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Twitter, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

Nema komentara.