Najava

15. 07. 2022

Ishod unapred poznat

Da li će Srbija dobiti vladu kontinuiteta ili diskontinuiteta i čemu služe konsultacije o njenom budućem sastavu, ako predsednik Srbije i SNS već zna ko su kandidati za premijera i najavljuje da će je većim delom činiti novi ljudi, neke su od tema razgovora sa političkim analitičarem Cvijetinom Milivojevićem, gostom FoNetovog serijala Kvaka 23.

U uvodnom prilogu urednice FoNeta Tamare Skrozza o novoj vladi Srbije i mogućim iznenadjenjima govore Dobrica Veselinović iz Ne davimo Beograd i Bosko Obradović iz Dveri.

Studijski intervju, zajedno sa tematskim prilogom, biće objavljen u nedelju na portalu www.kvaka23.rs i na istoimenom YouTube kanalu.

Integralna verzija biće distribuirana i mreži lokalnih TV stanica u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Twitter, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

Nema komentara.