Najava

22. 07. 2022

Privid na javi

Da li većina građana Srbije živi na javi samo kada pogleda u novčanik, zašto pristaje na manipulacije i veruje u privide, kojim alatima se to radi, koje društvene bolesti proizvodi, a kojom terapijom leči, neka su od pitanja za stručnjaka za medije i komunikacije Igora Avžnera, gosta 200.izdanja serijala Kvaka 23 Novinske agencije FoNet.

U uvodnom prilogu urednice FoNeta Tamare Skrozza o uzrocima i posledicama proizvodnje iluzija govore pisac i markatinški stručnjak Slavoljub Stanković i profesor Filozofskog fakulteta Dragan Popadić.

Studijski intervju, zajedno sa tematskim prilogom, biće objavljen u nedelju na portalu www.kvaka23.rs i na istoimenom YouTube kanalu.

Integralna verzija biće distribuirana i mreži lokalnih TV stanica u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Twitter, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

Nema komentara.