Najava

30. 07. 2022

Kontroverzni narativ

Zašto se u Srbiji, uprkos traumatičnom iskustvu NATO agresije, navija za rusku agresiju u Ukrajini i da li je politička rusofilija utemeljena i autentična ili je iskonstruisani i nametnuti propagandni narativ, neka su od pitanja za predsednika Građanskog demokratskog foruma Zorana Vuletića, gosta FoNetovog serijala Kvaka 23.

U uvodnom prilogu urednice FoNeta Tamare Skrozza o ovim temama govore predsednik Nove demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović i sociolog Žarko Korać.

Studijski intervju, zajedno sa tematskim prilogom, biće objavljen u nedelju na portalu www.kvaka23.rs i na istoimenom YouTube kanalu.

Integralna verzija biće distribuirana i mreži lokalnih TV stanica u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Twitter, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

Nema komentara.