Najava

16. 09. 2022

Diplomatska akrobatika

Ako je posle sednice Skupštine Srbije o Kosovu još jednom potvrdjeno šta Beograd neće, ako se odavno zna šta je to što Priština jedino hoće, kakvom to diplomatskom akrobatikom Zapad namerava ubrazno da isposluje sporazum o normalizaciji odnosa dve strane, jedno je od centralnih pitanja za novinara Nenada Šebeka, gosta FoNetovog serijala Kvaka 23.

U uvodnom prilogu urednice FoNeta Tamare Skrozza o skupštinskoj raspravi i daljim namerama Aleksandra Vučića kada je u pitanju Kosovo, govore Dragiša Mijačić iz Nacionalnog konventa o EU za poglavlje 35 i Srđan Hercigonja iz Beogradskog centra za bezbednosnu politiku. 

Studijski intervju, zajedno sa tematskim prilogom, biće objavljen u nedelju na portalu www.kvaka23.rs i na istoimenom YouTube kanalu.

Integralna verzija biće distribuirana i mreži lokalnih TV stanica u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Twitter, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.
FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim

redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

Nema komentara.