Najava

23. 09. 2022

Odbrana opstanka

Da li Aleksandar Vučić najavljuje pokret za opstanak Srbije zato što je ugrožen svetski mir, zato što hoće da podeli odgovornost za bolne odluke koje predstoje ili da bi očuvao sopstvenu poziciju, neka su od pitanja za Filipa Balunovića iz Instituta za filozofiju i društvenu teoriju, gosta FoNetovog serijala Kvaka 23.

U uvodnom prilogu urednice FoNeta Tamare Skrozza o ovim temama govore  sociolog kulture Ratko Božović i profesor Filološkog fakulteta Milo Lompar.

Studijski intervju, zajedno sa tematskim prilogom, biće objavljen u nedelju na portalu www.kvaka23.rs i na istoimenom YouTube kanalu.

Integralna verzija biće distribuirana i mreži lokalnih TV stanica u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Twitter, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

Nema komentara.