Najava

30. 09. 2022

Trenutak istine

Da li je sporazum o konsultacijama ministarstava spoljnih poslova Srbije i Rusije kap koja je prelila čašu strpljenja Brisela prema Beogradu i da li se približava trenutak istine, ne samo o sankcijama Moskvi, već i sudbini evrointegracija i rešavanju problema Kosova, neka su od pitanja za Milivoja Mihajlovića, gosta FoNetovog serijala Kvaka 23.

U uvodnom prilogu urednice FoNeta Tamare Skrozza o posledicama sporazuma potpisanog sa Rusijom na marginama Generalne skupštine UN u Njujorku govore Nikola Burazer iz Centra za savremene politike i Sonja Biserko iz Helsinškog odbora za ljudska prava.

Studijski intervju, zajedno sa tematskim prilogom, biće objavljen u nedelju na portalu www.kvaka23.rs i na istoimenom YouTube kanalu.

Integralna verzija biće distribuirana i mreži lokalnih TV stanica u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Twitter, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

Nema komentara.