Najava

12. 11. 2022

Društvo mržnje i nasilja

Da li Srbija postaje društvo mržnje i nasilja, zašto su nezavisni mediji prvi na udaru nasilnika i da li bilo kakav zakon može da garantuje slobodan i odgovoran rad profesionalnih medija, ako u centrima moći za to nema političke volje, neka su od pitanja za urednika portala Danasa Bojana Cvejića, gosta FoNetovog serijala Kvaka 23.

U uvodnom prilogu urednice FoNeta Tamare Skrozza o uzrocima nezapamćenih pretnji Danasu i drugim kritičkim medijima govore novinar Zoran Kesić i izvršna direktorka Slavko Ćuruvija fondacije Ivana Stevanović.

Studijski intervju, zajedno sa tematskim prilogom, biće objavljen u nedelju na portalu www.kvaka23.rs i na istoimenom YouTube kanalu.

Integralna verzija biće distribuirana i mreži lokalnih TV stanica u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Twitter, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

Nema komentara.