Najava

25. 11. 2022

Trenutak istine

Da li je sporazum o tablicama Pirova pobeda Beograda, iako je očuvan mir na Kosovu, jer postaje ocigledno da će nemačko-francuski predlog o sveobuhvatnom sporazumu ubuduće biti glavna tema dijaloga dve strane, jedno je od centralnih pitanja za Dragišu Mijačića iz Nacionalnog konventa o Evropskoj uniji (EU), gosta FoNetovog serijala Kvaka 23.

Koordinator Radne grupe za poglavlje 35 odgovoriće i na pitanja da li će evrointegracije biti prekinute i hoće li 2023. za Srbiju biti trenutak istine.

U uvodnom prilogu urednice FoNeta Tamare Skrozza o novom ciklusu krize nna Kosovu govore Zdravko Ponoš iz političke organizacije SRCE i Bojan Elek iz Beogradskog centra za bezbednosnu politiku.

Studijski intervju, zajedno sa tematskim prilogom, biće objavljen u nedelju na portalu www.kvaka23.rs i na istoimenom YouTube kanalu.

Integralna verzija biće distribuirana i mreži lokalnih TV stanica u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Twitter, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

Nema komentara.