Najava

28. 05. 2023

Istorija uživo

Da li Srbija 23 godine posle 5.oktobra ponovo gleda istoriju uživo, da li se Aleksandar Vučić kasno setio da bude predsednik svih građana, da li će popustiti pred zahtevima protesta ili će rizikovati bunt sa ciljem da ode sa vlasti, pitanja su za potpredsednika Narodne stranke Miroslava Aleksića, današnjeg gosta FoNetovog serijala Kvaka 23.

U uvodnom prilogu urednice FoNeta Tamare Skrozza o naprednjačkom mitingu Srbija nade, koji su mnogi doŽiveli i kao miting beznadja, govore politikolog Mlade Mrdalj i programski direktor Demostata Zoran Panović.

Studijski intervju, zajedno sa tematskim prilogom, biće objavljen na portalu www.kvaka23.rs i na istoimenom YouTube kanalu.

Integralna verzija biće distribuirana i mreži lokalnih TV stanica u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Twitter, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

Nema komentara.