Najava

28. 07. 2023

Podanici ili akteri

Zašto se u Srbiji ne može bez vođe, zašto ljudi sebe više vide kao narod, nego kao građane, zašto pristaju da budu podanici, umesto akteri i kako to da idoli često preko noći završavaju u blatu, neka su od pitanja sa bivšeg ombudsmana i predsedničkog kadidata Sašu Jankovića, gosta FoNetovog serijala Kvaka 23.

U uvodnom prilog urednice FoNeta Tamare Skrozza o ovim temama govore dramaturškinja Minja Bogavac i stručnjak za politički marketing Igor Avžner.

Integralna verzija biće u nedelju distribuirana i mreži lokalnih TV stanica u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Twitter, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

Nema komentara.