Najava

01. 09. 2023

Želje i prepreke

Kosovo, sankcije Rusiji i unutrašnje reforme, glavne su prepreke evrointegracija Srbije, koje već dve godine stoje u mestu. Da li je evropska perspektiva realna i da li Beograd i Brisel iskreno žele da se Srbija nađe u članstvu EU, pitanja su za programskog direktora Centra savremene politike Nikolu Burazera, gosta FoNetovog serijala Kvaka 23.

U uvodnom prilogu urednice FoNeta Tamare Skrozza o ovim temama govore Koordinatorska Nacionalnog konventa o Evropskoj uniji Bojana Selaković i spoljno politički komentator Bško Jakšić.

Integralna verzija biće u nedelju distribuirana i mreži lokalnih TV stanica u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Twitter, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

Nema komentara.