Najava

08. 09. 2023

Varničenje krize

Da li je najava vlasti o skorim izborima samo jos jedna dimna bomba, koliko opozicija rizikuje zahtevom da se vanredni parlamentarni i izbori za Beograd održe do kraja godine i kakva će biti sudbina zahteva sa protesta Srbija protiv nasilja, teme su razgovora sa zamenikom predsednika SSP Borko Stefanovićem, gostom FoNetovog serijala Kvaka 23.

U uvodnom prilogu urednice Tamare Skrozza  o blokadi parlamenta, ujedinjavaju opozicije i varničenju krize u Srbiji govore narodni poslanici Radomir Lazović i Aleksandar Jovanović Ćuta.

Integralna verzija biće u nedelju distribuirana i mreži lokalnih TV stanica u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Twitter, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

Nema komentara.