Najava

02. 02. 2024

U lošijoj polovini sveta

Zašto je Srbija po indeksu korupcije u javnom sektoru u lošijoj polovini sveta, s obzirom na to da je u 2023, od ukupno 180 analiziranih zemalja, rangirana na 104.mesto, što je njen najgori rezultat u proteklih 12 godina, centralno je pitanje za programskog direktora Transparentnosti Srbija, Nemanju Nenadića, gosta FoNetovog serijala Kvaka 23.

U uvodnom prilogu urednice FoNeta Tamare Skrozza o uzrocima i posledicama korupcije u Srbiji govore novinar Miša Brkić i Zoran Gavrilović iz Biro za društvena istraživanja.

Integralna verzija biće u nedelju distribuirana i mreži lokalnih TV stanica i portala u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Iks, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Iks.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

 

Nema komentara.