Najava

23. 02. 2024

Politička berza

Ako je trgovina ljudima krivicno delo, kako se kvalifikuju politička trgovina ljudima i kupovina mandata, da li je to uopšte legalno i legitimno ili predstavlja zloupotrebu izborne volje birača i ko sve to to plaća, neka su od pitanja za politikologa Cvijetina Milivojevića, gosta FoNetovog serijala Kvaka 23.

U uvodnom prilogu urednice FoNeta Tamare Skrozza o jatima preletača govore novinarka Jovana Polić i novinarka Demostata  Marija Stojanović.

Integralna verzija biće u nedelju distribuirana i mreži lokalnih TV stanica i portala u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Iks, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Iks.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

Nema komentara.