Najava

05. 04. 2024

Diktat političke volje

Da li su u Srbiji mogući fer i slobodni izbori ako to isključivo zavisi od političke volje vlasti i da li to onda znači da je institucionalna promena neizvodljiva, bez obzira na to da li opozicija pristala na neregularne izborne uslove ili se odlučila za bojkot, na ova i druga pitanja u FoNetovom serijalu Kvaka 23 odgovara advokat Božo Prelević.

U uvodnom prilogu urednice FoNeta Tamare Skrozza o najavljenom opozicionom bojkotu izbora u Beogradu i potencijalno novom krugu politicke krize u Srbiji govore Bojan Vranić sa Fakulteta političkih nauka i Miodrag Jovanović, sa Pravnog fakulteta u Beogradu.

Integralna verzija biće u nedelju distribuirana i mreži lokalnih TV stanica i portala u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Iks, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Iks.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

Nema komentara.