Najava

12. 04. 2024

Slom demokratije

Zašto su gotovo potpuno urušeni normativni okvir i praksa poštovanja ljudskih prava, zbog čega se razara prostor za slobodno izražavanje stavova i kritičkog mišljenja i da li se Srbiji dogodio slom demokratije, neka su od pitanja za izvršnu direktorku Beogradskog centra za ljudska prava Sonju Tošković, gošću FoNetovog serijala Kvaka 23.

U uvodnom prilogu urednice FoNeta Tamare Skrozza o nasilju i nasilničkom narativu u društvo govore Sofija Todorović iz Inicijative nladih za ljudska prava i novinar Ivan Protić.

Integralna verzija biće u nedelju distribuirana i mreži lokalnih TV stanica i portala u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Iks, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Iks.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

Nema komentara.