Najava

19. 04. 2024

Očekivano iznenađenje

Šta će Kosovo dobiti prijemom u Savet Evrope, a šta će Srbija time izgubiti, da li je i koga iznenadila odluka Parlamentarne skupštine u Strazburu da Komitetu ministara preporuči članstvo Kosova i da li će ga ministri u maju zaista i ozvaničiti, pitanja su Natašu Vučković iz Centra za demokratiju, gošću FoNetovog serijala Kvaka 23.

U uvodnom prilogu urednice FoNeta Tamare Skrozza o ovoj temi govore Miloš Pavlović iz Centra za evropske politike i Naim Leo Beširi iz Instituta za evropske poslove.

Integralna verzija biće u nedelju distribuirana i mreži lokalnih TV stanica i portala u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Iks, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Iks.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

Nema komentara.