Najava

26. 04. 2024

(Ne)opoziva podela

Da li će deo opozicije koji će učestvovati na izborima u Beogradu biti saučesnik u izbornoj krađi ili će oni koji su za bojkot izneveriti opozicione birače, da li je ova podela neopoziva, zašto jedinstvo opozicije teško opstaje i ko će na kraju izvući deblji kraj, pitanja su za predsednika PSG Pavla Grbovića, gosta FoNetovog serijala Kvaka 23.

U uvodnom prilogu urednice FoNeta Tamare Skrozza o ovim temama govore Miloš Parandilović iz stranke Novo lice Srbije i politički analitičar Dragomir Anđelković.

Integralna verzija biće u nedelju distribuirana i mreži lokalnih TV stanica i portala u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Iks, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Iks.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

Nema komentara.