Najava

10. 05. 2024

Čelični zagrljaj

Da li je Srbija odstupila od proklamovanog evropskog puta i pošla u čelični kineski zagrljaj i da li zajednička budućnost sa Kinom znači da je Aleksandar Vučić samovoljno odlučio da Srbiju iz Evrope preseli u Aziju, neka su od pitanja sa predsednika UO Centra za evropske politike Srđana Majstorovića, gosta FoNetovog serijala Kvaka 23.

U uvodnom prilogu urednice FoNeta Tamare Skrozza o ovim temama govore nekadašnji diplomata Srećko Đukić i novinarka Danasa Safeta Biševac.

Integralna verzija biće u nedelju distribuirana i mreži lokalnih TV stanica i portala u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Iks, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Iks.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

 

Nema komentara.