Najava

17. 05. 2024

Srbija dan posle

Da li je Vučić predizbornim mahinacijama i manipulacijama nadigrao opoziciju ili je opozicija, raspadom koalicije Srbija protiv nasilja, pala na ispitu zrelosti i izneverila svoje biračko telo i kako će Srbija izgledati dan posle izbora 2.juna, neka su od pitanja za Đorđa Vukadinovića, urednika Nove srpske političke misli.

U uvodnom prilogu urednice FoNeta Tamare Skrozza o ovim temama govore poslanik Ekološkog ustanka Alekaandar Jovanović Ćuta i predsednik Nove Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović. 

Integralna verzija biće u nedelju distribuirana i mreži lokalnih TV stanica i portala u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Iks, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Iks.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

Nema komentara.