Najava

07. 06. 2024

Vođom protiv demokratije

Da li su najveći gubitnici nedavnih izbora oni koji su protiv Vučića, ali ne podržavaju ni podeljenu i posvađanu opoziciju i da li je i kakva promena uopšte moguća, ako je Srbija većinski za vođu, na štetu demokratije, neka su od pitanja za marketinškog stručnjaka Igora Avžnera, gosta FoNetovog serijala Kvaka 23.

U uvodnom prilogu urednice FoNeta Tamare Skrozza o ovim temma govore Stefan Slavković, novinar nedeljnika Radar i književnik Gojko Božović.

Integralna verzija biće u nedelju distribuirana i mreži lokalnih TV stanica i portala u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Iks, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Iks.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

Nema komentara.